HTC One kopen

Binnekort komt het nieuwe toestel van HTC op de markt. We hebben het natuurlijk over de HTC One. Kopen van deze telefoon doe je via internet. De HTC One kopen is echter nog niet mogelijk, gezien het toestel nog niet verkrijgbaar is. Op deze site vindt je alvast alle informatie zodat je later direct de HTC One kunt kopen. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van de pre-sale en de aanbiedingen zodat je als eerste en met voordeel een HTC One kunt kopen!

Één van de nieuwe modellen is de HTC One V. Er is nog niet heel veel informatie over de HTC One V, maar er zijn wel enkele speculaties over dit toestel. Wil je de HTC One V kopen? Dan raden we je aan om het nieuws in de gaten te houden zodat je direct op de hoogte bent van de officiële specificaties. Wat we wel weten is dat het toestel over een 1 Ghz processor gaat beschikken. Of dit een dual-core processor gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. Verder heeft het toestel een 3,7 inch beeldscherm. De HTC One V heeft waarschijnlijk geen LCD scherm maar een AMOLED scherm. De camera zal 5 megapixels hebben en is in staat om 720p HD op te nemen. Het intern geheugen van de telefoon zal waarschijnlijk 500MB zijn. Natuurlijk beschikt ook dit model over beats audio, voor een geweldige geluidservaring.

Een ander toestel in de HTC One serie is de HTC One S. Ook wanneer je de HTC One S wilt kopen moet je helaas nog even wachten. Ook dit toestel is nog niet te koop. Er zijn echter wel enkele specs van de HTC One S bekend. Het toestel heeft de beschikking over een 1,5 Ghz dual-core processor en heeft een super AMOLED scherm met een afmeting van 4,3 inch. Daarnaast heeft de HTC One S een goede camera waarmee 1080p HD gefilmd kan worden. De HTC One S doet op enkele punten onder aan de HTC One X. De specificaties van de HTC One X zijn namelijk ook bekend.

De HTC One X is de meest uitgebreide telefoon uit de HTC One serie. Het toestel is bekend gemaakt tijdens het Mobile World Congress in februari 2012. Ook dit toestel zal beschikken over Android 4.0. Daarnaast zal de HTC One X waarschijnlijk de eerste telefoon met een quad core processor worden. Wanneer je de HTC One X gaat kopen zul je dus waarschijnlijk de eerste zijn met een quad core processor zijn. Het toestel zal verder uitgerust worden met een 4,7 inch beeldscherm. Ook de HTC One X heeft de beschikking over beats audio van Dr. Dre. Met de 8 megapixel camera is het mogelijk om ontzettend snel foto’s te maken. Het is mogelijk om wel 5 foto’s per seconde te schieten met dit toestel.

De goedkoopste HTC One abonnementen

Toestel
Aanbieder
Meer info
HTC One
GSM Topdeal
HTC One Mini
GSM Topdeal
HTC One M8
Studentmobiel

Over de auteur

Tim is een echte HTC enthousiasteling. Hij heeft enkele succesvolle websites over HTC smartphones opgericht. Via deze website probeert hij mensen constant up to date te houden op de Mijn naam is Tim. Ik ben een HTC fanaat en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends rondom HTC. Speciaal voor jou heb ik deze website opgezet, om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale telefoontoestel. Ik geef je informatie over de smartphones, zoek de beste deals en hou je op de hoogte.