Introductie van de HTC One M8

Er gingen veel geruchten rond over de specificaties van de nieuwe HTC One M8. De specificaties zijn nu officieel bekend. Het nieuwe model van HTC is weer een echte eyecatcher. Het design is zeer stijlvol te noemen en de behuizing is wederom helemaal van aluminium, wat een luxe uitstraling geeft.

De nieuwe HTC One M8 beschikt over een scherm dat iets groter is dan zijn voorganger, een 5 inch full-HD scherm. Daarnaast beschikt het toestel, net als de grote concurrentie van Samsung en Sony, over een Snapdragon 801 processor, welke het toestel ontzettend snel maakt. De camera van de HTC One M8 beschikt over 4.1 Ultrapixels, welke enorm scherpe foto’s maakt. Wanneer je een HTC One M8 gaat kopen, zou je eigenlijk geen seconde hoeven te twijfelen. Dit is een echt vlaggenschip!

Binnenkort zullen wij meer informatie over de nieuwe HTC One M8 online zetten.

 

De goedkoopste HTC One abonnementen

Toestel
Aanbieder
Meer info
HTC One
GSM Topdeal
HTC One Mini
GSM Topdeal
HTC One M8
Studentmobiel

About Tim

Tim is een echte HTC enthousiasteling. Hij heeft enkele succesvolle websites over HTC smartphones opgericht. Via deze website probeert hij mensen constant up to date te houden op de Mijn naam is Tim. Ik ben een HTC fanaat en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends rondom HTC. Speciaal voor jou heb ik deze website opgezet, om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale telefoontoestel. Ik geef je informatie over de smartphones, zoek de beste deals en hou je op de hoogte.