De goedkoopste HTC One V aanbieding van Nederland

De HTC One V is het kleinste toestel van de nieuwe HTC One series. Het is een prima toestel voor wie een smartphone zoekt waarmee je op internet kunt en je mail kunt checken, maar wie niet teveel wil betalen voor allerlei specs die toch niet benut worden. De prestaties van het toestel zijn basic, maar dit is dus prima voor de personen die alleen af en toe internetten op een mobiele telefoon.

Deze week zagen wij dat de HTC One V bij GSM Topdeal in de aanbieding is. Het toestel is te krijgen voor slechts €20,95 per maand. Hiervoor krijg je 225 belminuten maar ook mobiel internet! De toestelprijs voor de HTC One V is slechts €29. Voor zover wij weten is dit de goedkoopste HTC One V aanbieding van Nederland. Deze HTC One V aanbieding ziet er erg aantrekkelijk uit voor de mensen die het comfort van een HTC toestel zoeken, maar niet de hoofdprijs willen betalen.

Klik hier
om de HTC One V aanbieding te bekijken.

online adverteren www.m4n.nl

De goedkoopste HTC One abonnementen

Toestel
Aanbieder
Meer info
HTC One
GSM Topdeal
HTC One Mini
GSM Topdeal
HTC One M8
Studentmobiel

About Tim

Tim is een echte HTC enthousiasteling. Hij heeft enkele succesvolle websites over HTC smartphones opgericht. Via deze website probeert hij mensen constant up to date te houden op de Mijn naam is Tim. Ik ben een HTC fanaat en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends rondom HTC. Speciaal voor jou heb ik deze website opgezet, om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale telefoontoestel. Ik geef je informatie over de smartphones, zoek de beste deals en hou je op de hoogte.