Bedien je HTC One met touchscreen handschoenen

Wil je je HTC One ook met koudere temperaturen bedienen? Handschoenen zijn helaas niet geschikt voor smartphones. Je kunt het touchscreen immers niet bedienen. Maar wees niet getreurd, er is een oplossing!

Tegenwoordig heb je speciale handschoenen voor je smartphone. Dit zijn de zogenaamde touchscreen handschoenen. Hoe werkt het vraag je? Door het speciale materiaal in de vingertoppen van de handschoenen, is het mogelijk je scherm te bedienen. Het scherm detecteert dus gewoon de aanraking op het scherm. Zo kun je onderweg op de fiets, lopend of in de trein gewoon je smartphone gebruiken.

Voor gebruik in huis kun je ook gebruik maken van zogenaamde styluspennen of een ipad pen. Deze pen maakt gemakkelijk contact met je touchscreen en zorgt er zo voor dat je erg nauwkeurig en vetvrij het touchscreen kunt gebruiken. Ideaal voor in huis of onderweg!

De goedkoopste HTC One abonnementen

Toestel
Aanbieder
Meer info
HTC One
GSM Topdeal
HTC One Mini
GSM Topdeal
HTC One M8
Studentmobiel

About Tim

Tim is een echte HTC enthousiasteling. Hij heeft enkele succesvolle websites over HTC smartphones opgericht. Via deze website probeert hij mensen constant up to date te houden op de Mijn naam is Tim. Ik ben een HTC fanaat en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends rondom HTC. Speciaal voor jou heb ik deze website opgezet, om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale telefoontoestel. Ik geef je informatie over de smartphones, zoek de beste deals en hou je op de hoogte.