Goedkoop internet voor je HTC One

Mobiel Internet nodig voor je HTC ONE? Dan is het wel zo fijn om te weten welke internet providers het snelste, goedkoopste en wellicht ook grootste mobiel abonnement leveren. Veel Belgische internet providers roepen dan wel dat ze een groot pakket hebben maar is dat echt zo? Of een internet abonnement genoeg is hangt namelijk af van jouw mobiel internet gebruik. De oplossing? Internet vergelijken via Internetaanbieders.be. Op die manier kun je snel en goedkoop internet vinden.

Onbeperkt GSM abonnement

Een van de meest voorkomende klachten is dat internet providers stellen dat er sprake is van onbeperkt internet maar dat dit in de praktijk helemaal niet zo blijkt te zijn. Wat vaak het geval is bij Belgische internet providers is dat het abonnement onbeperkt wordt genoemd maar dat dit alleen geldt voor de belminuten en smsjes. Met de opkomst van Skype en Whatsapp is het nog maar de vraag wat je daar überhaupt aan hebt.

Op het dataverbruik wordt vrijwel door elke Belgische internet aanbieder een voorwaarde gegeven. Dit betekent dat je nadat je een bepaalde hoeveelheid mobiele data hebt verbruikt opeens enorm traag internet hebt. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Onbeperkt goedkoop internet vrijwel onmogelijk

Met de introductie van de smartphones boden veel internet aanbieders nog onbeperkt internet abonnementen. Gevolg was dat mensen hun reguliere internet abonnement opzegden en alleen nog maar mobiel aan het internetten waren. Dit maakte onbeperkt internet verliesgevend voor Belgische providers. Overigens zijn er nog legio Belgische internet providers die zelfs op het vaste internet nog een limiet hebben.

Internet vergelijken om de juiste optie te vinden

Op sites als Internetaanbieders.be kun je verschillende internet abonnementen vergelijken. Door internet te vergelijken kun je altijd het beste en snelste mobiele internet van België vinden. De site is overigens geheel onafhankelijk waardoor je altijd de beste deal vind.

De goedkoopste HTC One abonnementen

Toestel
Aanbieder
Meer info
HTC One
GSM Topdeal
HTC One Mini
GSM Topdeal
HTC One M8
Studentmobiel

About Tim

Tim is een echte HTC enthousiasteling. Hij heeft enkele succesvolle websites over HTC smartphones opgericht. Via deze website probeert hij mensen constant up to date te houden op de Mijn naam is Tim. Ik ben een HTC fanaat en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends rondom HTC. Speciaal voor jou heb ik deze website opgezet, om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale telefoontoestel. Ik geef je informatie over de smartphones, zoek de beste deals en hou je op de hoogte.