HTC One X+ in week 45/46 verwacht

We hebben er lang op moeten wachten, de HTC One X+. Hét pronkstuk van de HTC One serie. Wie de HTC One X als een super toestel vindt, raakt al helemaal niet uitgekeken bij de HTC One X plus.

HTC claimt dat de HTC One X plus maarliefst 67% sneller is en de batterijduur met 50% is toegenomen. Ook het geheugen is verdubbelt. Al met al een zeer mooi toestel voor de echte liefhebber.

Veel mensen vroegen zich af wanneer het toestel verkrijgbaar is. We hebben inmiddels vernomen dat dit in week 45 of 46 zal zijn. Dit is in de week van 5 of 12 November.

Klik hier om naar de goedkoopste HTC One X plus aanbieding te gaan!

De goedkoopste HTC One abonnementen

Toestel
Aanbieder
Meer info
HTC One
GSM Topdeal
HTC One Mini
GSM Topdeal
HTC One M8
Studentmobiel

About Tim

Tim is een echte HTC enthousiasteling. Hij heeft enkele succesvolle websites over HTC smartphones opgericht. Via deze website probeert hij mensen constant up to date te houden op de Mijn naam is Tim. Ik ben een HTC fanaat en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends rondom HTC. Speciaal voor jou heb ik deze website opgezet, om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale telefoontoestel. Ik geef je informatie over de smartphones, zoek de beste deals en hou je op de hoogte.