Mobiel abonnement bij TV & Internet voor thuis

De mobiele wereld raakt steeds meer en meer verbonden met vaste TV & Internet aansluitingen voor thuis. Daar waar we voorheen vooral 3 in 1 pakketten zagen (bellen/TV/internet), zien we nu steeds vaker dat de vaste telefonie vervangen wordt voor mobiele telefonie.

Dit is ook terug te zien in het aanbod van bijvoorbeeld Vodafone. Vodafone verkoopt naast mobiele telefoons nu ook internet en TV voor thuis. Het bedrijf noemt dit logischerwijs: Vodafone Thuis.

Maar ook Ziggo heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Bij de internet en TV gigant kun je tegenwoordig ook mobiele telefonie afsluiten. Wel beperkt Ziggo zich tot Sim Only abonnementen, ze verkopen dus geen toestellen bij het abonnement.

Ben je benieuwd wat voor jou de beste aanbieding zou kunnen zijn? Gemakkelijk TV en Internet vergelijken doe je gemakkelijk op www.tveninternetvergeljiken.com

De goedkoopste HTC One abonnementen

Toestel
Aanbieder
Meer info
HTC One
GSM Topdeal
HTC One Mini
GSM Topdeal
HTC One M8
Studentmobiel

About Tim

Tim is een echte HTC enthousiasteling. Hij heeft enkele succesvolle websites over HTC smartphones opgericht. Via deze website probeert hij mensen constant up to date te houden op de Mijn naam is Tim. Ik ben een HTC fanaat en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends rondom HTC. Speciaal voor jou heb ik deze website opgezet, om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale telefoontoestel. Ik geef je informatie over de smartphones, zoek de beste deals en hou je op de hoogte.