Zowel op je HTC als op je thuis abonnement besparen

Wij van htconekopen.nl geven je tips en informatie over de nieuwste HTC One toestellen en geven een aanbod van de beste providers. Dit doen we al jaren en dit ben je ook van ons gewend. Vandaag gaan we het echter over een andere tak van sport hebben. Er valt namelijk niet alleen op een mobiele telefoon abonnement te besparen. Je kunt ook veel geld besparen op je thuisabonnement.

We zijn gewend om allemaal aparte abonnementen af te sluiten. Denk aan een abonnement om te kunnen internetten, een abonnement voor de vaste telefonie en eventueel een abonnement voor digitale TV. De zogehete alles in 1 abonnementen worden steeds populairder. Dit heeft een aantal voorbeelden. Allereerst is het gemakkelijk om slechts één factuur te ontvangen en slechts één keer per maand te betalen aan een partij die al deze diensten kan leveren. Daarnaast krijg je vaak extra kortingen wanneer je alle diensten bundelt. Zo kan het zomaar zo zijn dat je voor een alles in 1 pakket net zoveel betaald als een los internet en los TV abonnement. Je betaalt dus hetzelfde, maar krijgt er ook nog eens vaste telefonie bij.

Verder is het wellicht interessant kom te kijken of je je HTC One abonnement kant combineren met een Alles in 1 pakket. Ga eens alles in 1 pakketten vergelijken en kijk of er ook een optie inclusief mobiele telefonie te vinden is. Zo krijg je bij KPN vaak extra voordelen zoals gratis zenders en 2x zoveel MB’s voor je mobiele telefoon abonnement. Niet geschoten is altijd mis zeggen wij altijd maar!

De goedkoopste HTC One abonnementen

Toestel
Aanbieder
Meer info
HTC One
GSM Topdeal
HTC One Mini
GSM Topdeal
HTC One M8
Studentmobiel

About Tim

Tim is een echte HTC enthousiasteling. Hij heeft enkele succesvolle websites over HTC smartphones opgericht. Via deze website probeert hij mensen constant up to date te houden op de Mijn naam is Tim. Ik ben een HTC fanaat en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends rondom HTC. Speciaal voor jou heb ik deze website opgezet, om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale telefoontoestel. Ik geef je informatie over de smartphones, zoek de beste deals en hou je op de hoogte.