HTC One S specificaties

De HTC One S is het middelste toestel van de HTC One serie. De HTC One X heeft betere specificaties en de specificaties van de One V zijn wat minder. Hieronder zijn alle specificaties van de HTC One S op een rij gezet.

Het toestel weegt, inclusief batterij, 119,5 gram. Hij is is daarmee wat lichter dan de One X. Verder beschikt de One S over 1GB RAM geheugen en 16GB intern geheugen. Uitbreiden met een geheugenkaart is niet mogelijk.
De One S wordt aangestuurd door een 1,5Ghz dualcore processor en draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Verder is het toestel uitgerust met USB 2.0, waar de One X al over USB 3.0 beschikt. Ook bluetooth is natuurlijk beschikbaar op dit toestel. Het scherm van de One S is 4,3 inch groot en capitatief.
Tot slot beschikt de HTC One S over een 8 megapixel camera. De front facing camera, voor het videobellen, is een VGA camera.

OnderwerpSpecificatie
Afmetingen130,9 x 65 x 7,8 mm
Gewicht119,5 gram
RAM Geheugen1GB
GeheugenGeen geheugenkaart
Intern Geheugen16GB
ProcessorDual core
Processor snelheid1,5 Ghz
BesturingssysteemAndroid
Besturingsyssteem VersieIce Cream Sandwich 4.0
USB2.0
USB AansluitingMicro USB
BeeldschermCapacitive
Resolutie540 x 960 pixels
Afmeting beeldscherm4,3 inch
Kleuren16 miljoen (24-bit)
WifiWi-Fi 802.11 b/g/n
BluetoothJa
InfraroodNee
Camera8.0 megapixel / VGA frontface
AutofocusJa

De goedkoopste HTC One abonnementen

Toestel
Aanbieder
Meer info
HTC One
GSM Topdeal
HTC One Mini
GSM Topdeal
HTC One M8
Studentmobiel

Over de auteur

Tim is een echte HTC enthousiasteling. Hij heeft enkele succesvolle websites over HTC smartphones opgericht. Via deze website probeert hij mensen constant up to date te houden op de Mijn naam is Tim. Ik ben een HTC fanaat en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends rondom HTC. Speciaal voor jou heb ik deze website opgezet, om je te helpen bij de zoektocht naar het ideale telefoontoestel. Ik geef je informatie over de smartphones, zoek de beste deals en hou je op de hoogte.